• +45 28892720
  • ridgebackthukela@gmail.com

Farvel til vores Zola-mor

Farvel til vores Zola-mor

Vi har mistet vores allerbedste ven. Zola du var en ener og viste os gang på gang, hvor farverigt, sjovt og nuanceret livet er.
Zola blev pludselig underlig, hun halsede, trak maven sammen og ville ikke lægge sig. Hvis vi ikke vidste bedre, så lignede hun en hund der havde opblokning og skulle til at have hvalpe. Vi kørte hende straks til dyrlægen som scannede hende.
Hun havde masser af væske i bughulen, sansynligvis blod. Dyrlægen opdagede en kæmpe tumor, som hun sagde må have vokset sig enorm stor på kort tid(kun fire uger siden hun blev gennemscannet), som der sansynligvis var gået hul på.
Vi har lovet alle vores hunde, at de aldrig skal lide eller have et inaktivt liv blot fordi vi vil blive ramt af sorg og vi valgte derfor at give hende fred.
Blot fire timer inden hun døde trænede vi med hende og hun var topklar og mega glad. Det minde vil vi prøve at tage med os og gemme i vores hjerter, sammen med alle de andre fantastiske stunder i hendes selskab.
Tak elskede Zola for alt, hvad du lært os og for alle de gode grin du har givet os. Giv den fuld gas i hundehimlen. ⭐️
Vi vil savne at feste med dig, og lover dig at tænke i mange farver, hver gang vi sender blikket mod den smukkeste stjerne på himlen. ⭐️❤️

Dorte Alsing Øtoft