Slide 2

RR-dagene 2015

Zola blev ved RR-dagene 2015 bedste LP2 hund og bedste schweisshund på 20t/400m.

Slide 4

20t/400m schweissprøve den 27/9-15

Barika fik en 1. præmie og blev den yngste Ridgeback i Danmark som har bestået denne prøve med en 1. præmie. Zola måtte "nøjes" med en 2. præmie.

Example Frame

Kennel Thukela

Om os

Vi er en familie på fire, der har fornøjelsen af at leve sammen med Ridgebacks. Vi valgte en Rhodesian Ridgeback pga. dens smukke og elegante ydre, og ikke mindst dens temperament.

Zola

Zola er vores femte familiemedlem, og hvilket familiemedlem! Zola er fra et kuld på 10 hvalpe, født den 26. august 2009 af Vignons Aussi Tessa(Tessa) og Inanda Mellberg Edelrood(Rod).

Barika

Barika er fra vores B-kuld, født den 22. maj 2014. Vi fik 9 hvalpe, hvoraf der var 5 tæver og 4 hanner. Barikas forældre er Soweto Bonolo Zola og Matakima Caito.

Hvalpe

Når du køber hvalp hos os, får du: En socialiseret hvalp, som er vokset op i vores hus og have, sammen med en familie på fire, med al det liv, larm, musik og besøg som det indebærer.

Nyheder

Post Image

Ridgeback klubbens RR-dage er veloverstået

Lørdag den 3. september 2016 blev RR-dagen afholdt i Strøby. Zola og Barika var begge meldt til henholdsvis Rally Ekspert og Rally Øvet. Herudover var Barika også tilmeldt i LP1. Uden at prale […]

Post Image

DM på Bornholm er vel overstået

Lørdag den 27. august 2016 blev der afholdt DM i lydighed(LP) og rally. Barika og Torben havde fået invitation til at deltage i LP1(lydighedsklasse 1). Barika arbejdede fint på dagen og fik rigtig […]

Kennel Thukela