• +45 28892720
  • ridgebackthukela@gmail.com

Hvalpe planer for 2020

Hvalpe planer for 2020

Vi kan med stolthed fortælle, at vi har besluttet, at vores kennel forhåbentlig vil få to kuld hvalpe i 2020. Som vi har planlagt og ventet på længe, så skal vores egen Imani forhåbentlig have sit første kuld i sommeren 2020.

Herudover så har vi for første gang valgt at få et kuld hvalpe, uden for vores matrikel. Vi har nemlig besluttet, sammen med Frank og Marianne, som ejer Imanis søster Kali at lave et kuld hvalpe i vores kennelnavn. Det har været vigtigt for os, at sikre os et solidt samarbejde med Frank og Marianne, da vi har samme krav til alle Thukela hvalpes opvækst og socialisering. Heldigvis bor Kali tæt på os, så vi kan nemt være med på sidelinjen.

Kali er en ualmindelig skøn Ridgeback tæve med et herligt temperament og et arbejdsgear udover det sædvanlige. Hun har opnået imponerende schweiss resultater og kvalificerede sig bl.a. i 2019 til DM i schweiss. Lige nu er vi igang med at kigge på mulige avlshanner til Kali og vi har pt. flere skønne hanhunde i kikkerten, som vi håber at kunne bringe ned til én, indenfor nærmeste fremtid.

Lige pt. ser det ud til, at Kali bliver mor til vores kommende D-kuld og Imani til vores E-kuld. Under alle omstændigheder, så glæder vi os både til samarbejdet med Frank og Marianne, men også til, at vi igen skal have små hvalpepoter i huset.

Dorte Alsing Øtoft