• +45 28892720
  • ridgebackthukela@gmail.com

D-kuld, 2019

Som tidligere annonceret i nyheder, så forventer vi to kuld i 2020. Det ene kuld bliver med vores egen Imani(Thukela Chasasa Of Ajabu) som forhåbentlig vil blive parret i maj 2020. Det andet kuld i 2020, bliver med Kali(Thukela Chisisi Of Ajabu), som vi forventer kommer i løbetid i februar/marts. Alle de hvalpekøbere som allerede er skrevet på hvalpelisten, vil blive kontaktet, så snart Kali eller Imani er parret og scannet drægtige.
Som tidligere annonceret på vores facebook side “Ridgeback Thukela” så har vi bestemt os for, hvilken hanhund som skal være far til Imanis første kuld. Vi har valgt: MECH Imkahena Hanouk

Vi glæder os rigtig meget til vores kommende E-kuld. Vi har tidligere kigget på både Hanouk og hans far, da det er to hunde, som vi tænker passer godt til de tanker vi gør os om en “rigtig” Ridgeback. Vi håber, at kombinationen af Imani og Hanouk vil give nogle sunde, aktive og smukke hvalpe.

Det kommer sikkert ikke bag på mange, at vi sætter brugsegenskaber i højsædet, udover selvfølgelig både mental og fysisk sundhed, og Hanouk opfylder alt det vi gerne vil tilføre racen. Hans stamtavle er fyldt med gamle afrikanske linjer, og både hans far og mor har været hunde, som vi har fulgt på sidelinjen. Udover, at Hanouk har bestået diverse schweiss og jagtprøver i Tyskland, så er han også eksteriør Champion i Montenegro.

Hanouk bor sammen med sin far Couga og sin menneskefamilie som består af Carolin, Heinrich, Hanna og snart en lille ny. Hanouk bliver brugt aktivt til schweissarbejde og jagt og er kendt i Ridgeback verdenen(ihvertfald blandt schweiss-folket) for sine imponerende arbejdsegenskaber. Han er en glad, rolig, arbejdsivrig og godmodig hanhund, uden hanhundeaggression.

Hanouk er en stor hanhund, og den eneste af sine søskende som er over standarden, vi har derfor ikke haft de store betænkeligheder ved at bruge ham, særligt fordi han er i besiddelse af egenskaber, både fysisk og mentalt, som vægter langt højere hos os. Han har flere kuld bag sig, blandt andet i Tyskland og Sydafrika. Da Hanouk formodentlig ikke er bærer af brunnæse-genet(han har aldrig lavet brunnæser i sine ni tidligere kuld), så vil der sansynligvis ikke komme små karamelnæser i dette kuld. Alle hvalpe vil have ridge, da både Hanouk og Imani er bærer af ridge-genet.

MECH Imkahena Hanouk, LOF 3494/0
Født: 21.04.2012
73 cm (ønskelig højde 63-69 cm)
HD: A/A(fri)
AD: 0/0(fri)
OCD: fri
DM: N/N(fri)
LTV: fri
Dilute: DD(fri)
EOAD: fri
JME: fri
Ridge: R/R
B-locus: B/B
Komplet og korrekt saksebid

Vi er begyndt at skrive interesserede hvalpekøbere op. Følg os på vores fb-side, Ridgeback Thukela, hvor vi jævnligt opdaterer om livet med vores hunde.