• +45 28892720
  • ridgebackthukela@gmail.com

D-kuld (Kali), 2020

Vi har længe haft et godt øje til: BEBRCH NLCH DEVDHCH CIB LUCH Mafinga Hombarume, aka Hunter og vi er så glade for, at vi har fået lov til at bruge Hunter til Kalis første kuld. Hunter er i vores øjne en ualmindelig smuk Ridgeback og han har nogle spændende linjer bag sig – selvfølgelig også sydafrikanske.

Hunter har gjort sig ualmindelig godt i udstillingsringene rundt omkring i Europa. Han har et stort jagtinstinkt og har gået på schweiss kurser, hvor han har gjort det rigtig godt. Han er en super dejlig hanhund, som til daglig bor sammen med Hans, Laura og sin “storebror” Ridgebacken Cooper. Han er familiehund med stort F og han fungerer godt med andre hunde, både tæver og hanhunde.

BEBRCH NLCH DEVDHCH CIB LUCH Mafinga Hombarume, NHSB 2935197
Født: 13.08.2013
68 cm
HD: A/A(fri)
AD: 0/0(fri)
OCD: fri
DM: N/N(fri)
LTV: fri
Dilute: DD(fri)
EOAD: fri
JME: bærer
Ridge: R/R
B-locus: B/B
Komplet og korrekt saksebid

Som det kan ses, så er Hunter bærer af et gen for JME. Dette er dog intet problem idet, at Kali ikke er bærer af dette gen. Det kan der læses mere om på Rhodesian Ridgeback klubbens hjemmeside, under fanen “Om Ridgebacks”. Den eneste betydning dette har for hvalpene er, hvis en af Hunter og Kalis hvalpe ønskes at indgå i avl, så er det vigtigt, at hunden testes, inden der vælges avlspartner. Se evt. nedenstående billede som giver et godt indblik i Mendels love, som med rette anses for grundlæggende, for læren om anlægsenheder ved arvelighed.