Thukela Chasasa Of Ajabu , i daglig tale kaldes hun Imani.
Imani er fra vores C-kuld, født den 25. marts 2016. Vi fik 13 hvalpe, hvoraf der var 8 tæver(en dødfødt) og 5 hanner.

Stamtavlenr. DK05677/2016

Højde 65cm
Vægt 35 kg
HD: A/A(fri)
AD: 0/0(fri)
OCD: fri
DM: N/N(fri)
Dilute DD(fri)
EOAD: Fri
JME: N/N(fri)
Ridge: R/R
B-locus: B/b
Komplet og korrekt saksebid
Stamtavle (tryk på stamtavle)

Imanis titler: DKCH SECH DKVSCH SEVCH LP1 RBM
Imani er altså både Dansk og Svensk Eksteriør Champion og Dansk og Svensk Vildtspors Champion.

1. præmie: Schweissprøve 3t/400m.
1. præmie: Schweissprøve 20t/400m.
1. præmie: Schweissprøve 20t/1000m. Hermed blev hun “Dansk Schweiss Champion”, DKVSCH.
Svensk Vildtsporschampion, SEVCH

LP1(Lydighedsprøve)
RBM(Rally Begynder Mester)

Årets Schweisshund 20t/400m, i RR-klubben, 2016/17
Årets Mellem Klasse Tæve, i RR-klubben, 2017/18
Årets Rally Begynder Hund, i RR-klubben, 2017/18
Årets Schweisshund 20t/400m, i RR-klubben, 2017/18

Vi tror på, at tingene nogle gange udvikler sig af en særlig grund… Det var ikke vores intention at beholde en hvalp fra vores C-kuld, da tre Ridgebacks ville være lidt af en mundfuld, hvis vi skulle have ordentlig tid til at aktivere og stimulere dem hver især. Imani nåede desværre at komme ud i to forskellige familier, som desværre af forskellige årsager ikke magtede opgaven at få en hvalp i huset. Vi nænnede ikke at sende hende ud i sit tredje hjem, fordi vi ikke havde været dygtige nok til at finde den rette familie til hende. Imani har fra begyndelsen haft en særlig plads i vores hjerter, bl.a. på grund af sit skønne udtryk og sin herlige personlighed. Det føltes som om, at der simpelthen var en mening med, at hun skulle blive hos os – og vi har ikke fortrudt det et sekund.

Første gang Imani blev udstillet var i baby klassen, hvor hun fik SL(særdeles lovende) med følgende kritik: “another puppy would benefit from further training, lovely dark eye, a little short in muzzle, good ridge, mostly proportioned overall, good feet and bone”.
Anden gang Imani blev udstillet var ved DKKs Nationale udstilling i Odense, hvor hun blev bedste Mellemklasse tæve med CK(Champion kvalitet) og 3. bedste tæve med Cert, kun slået af to champion tæver. Udstillingskritikken lød: “nice well balanced movement, good size, correct bone, lovely head and ear set, correct length of muzzle, good teeth, lips and pigment, nice reach of neck, good straight front, good angulation and bend of stifle, correct movement”. Præcis et år efter, at Imani fik sit første cert, blev hun ved en DKK udstilling i Billund: Dansk Eksteriør Champion. 

Imani er den fjerde Ridgeback som har taget vores familie med storm og hun deler gerne hundekys ud til hele familien og de venner som vi ser ofte. Hun er i besiddelse af et udtømmeligt kærlighedslager som deles med hele familien og alle vækkes hver morgen med et stort hundekys. Vi oplever hende som en glad, tillidsfuld, aktiv og arbejdsvillig Ridgeback, som altid gerne vil yde sit bedste. Lige pt. træner vi lydighed og spor med hende, og hun har indtil nu indfriet alle forventninger. Dagen inden hun blev tre år, opnåede hun titlen som Dansk Vildtspors Champion, da hun bestod 1000m/20t og derudover også blev prøvens bedste hund. Knapt fire uger senere bestod hun den svenske vildtsporsprøve og blev dermed også Svensk Vildtspors Champion.
Imani er mere vagtsom end både Barika og Zola, og også mere reserveret overfor fremmede. Imani har, ligesom både Zola og Barika, meget jagtlyst og hun tænder på alt som bevæger sig. Hun elsker at lege vildt, særligt med Barika. Hun fremstår mere afventende, i forhold til at passe på sig selv, i ukendte situationer, særligt overfor hunde hun ikke kender(det kan også hænge sammen med nogle grimme oplevelser hun har haft tidligt i livet). Vi glæder os til mange år med husets nye kronprinsesse og vi har store forhåbninger til, at det bliver både sjovt og lærerigt.