Zola har de sidste par uger opført sig særdeles mærkeligt. Hun har været meget træt og som noget helt nyt, har hun hverken gide at lege eller blot hilse på sine mange legekammerater. I denne weekend har vi så tænkt, at nu har vi fået vores “gamle” Zola hund igen – hun har været klar på at løbe morgenture igen og har løbet kåd rundt på markerne. Jeg valgte derfor at tage hende med til dagens træning hos Ridgeback Aktiviteter. Det var som altid en fornøjelse at træne med hende og idag trænede hun i et langsommere tempo end vanligt, så jeg også kunne følge med :-) Jeg må dog erkende, at hun opfører sig mærkværdigt iforhold til, hvordan jeg ellers oplever hende(krydser fingre for, at det betyder hvalpe). Zola hilste pænt på alle hunde, men hun gad ikke deltage i hundeleg, hvilket på INGEN måde ligner hende – og så tror jeg, at hun fik tigget sig til mindst 4 kg godbidder, hos alle andre end mig :-) Hun er MEGET MEGET sulten!

Benny Fischer tog idag dette skønne billede af Uncas og Zola :-)

Facebook opdatering :-)
Hvalpe på vej :-)