Lørdag den 18. august bliver vores skønne hvalpe 8 uger og er derfor klar til afhentning. Vi har aftalt med Katrine Søegaard Aittomaki, som er træner og adfærdsbehandler, at hun kommer herned og fortæller om hvalpe, socialisering, alene hjemme træning osv. Hvis I har noget som I godt kunne tænke jer at vide eller særlige ønsker, så skriv til mig og jeg giver det videre til Katrine.

Lørdag den 18. august åbner vi dørene kl. 10 til hvalpehygge, klokken 11 kommer Katrine og hvalpene får en velfortjent lur medens Katrine taler med jer. Når vi er fyldt op med information, sørger vi for lidt let frokost. Vi vil selvfølgelig opfordre alle til at komme og deltage i snakken med Katrine og dele egne erfaringer og viden. Det er vores udgangspunkt, jo mere viden og forberedelse des gladere Ridgeback ejere.

Da det måske ikke er alle som har lyst eller mulighed for at komme den 18. august, vil vi meget gerne have en tilbagemelding hurtigst muligt og senest 1. august om, hvorvidt man ønsker at deltage i arrangementet. Man kan også hente sin hvalp efter arrangementet lørdag eftermiddag, søndag den 19. august eller hvad vi nu aftaler af individuelle dage.

 

Frk. Lyserød er blevet til Frk. Orange
Så er hvalpegården sat op