Vi er en familie på fire, der har fornøjelsen af at leve sammen med Ridgebacks. Vi(Torben og Dorte) er vokset op i familier, som har været beriget af mange dejlige hunde, alt fra diverse retrieverracer til Berner Sennenhund. Vi valgte en Rhodesian Ridgeback pga. dens smukke og elegante ydre, og ikke mindst dens temperament.

Vi faldt pladask for Tessa, hos Kennel Soweto, som var taget med hjem direkte fra Afrika. Kombinationen af Tessa og Rod gav os, en enestående familiehund som var glad, meget arbejdsivrig og “frikadelle”samarbejdsvillig – undtagen når det regnede… Heldigvis har Zola givet sin arbejdglæde og dejlige temperament videre til sit afkom.

For os er det vigtigste i livet med vores hunde, at vi tilbyder dem et aktivt og sjovt liv sammen med os. Vi har mange rutiner i dagligdagen med leg, gåture i mange forskellige omgivelser, nus og klap.

Herudover er det vigtigt for os, at vores hunde trænes jævnligt, så de og vi kan blive udfordret i hovedet. Der er ingen tvivl om, at vores hunde elsker at komme til træning og det er tydeligt at mærke, at de har savnet det, hvis vi har holdt pause.

Vores største ambition for vores hunde er, at de har et hundeliv, hvor de indgår i et sjovt og positivt samarbejde med os(Ridgebacken er ikke en samarbejdende hunderace, så det kræver positive og blide træningsmetoder, og for vores hunde, masser af lækre godbidder). Vi træner både lydighed, rally, kropskontrol, schweiss, trick, NoseWork mv. Vi bliver aldrig verdensmestre, og det er heller ikke målet, men vi tilbyder, i vores optik, vores hunde et alsidigt og meningsfuldt hundeliv.

I 2021 døde Torben efter kort tids sygdom, så i dag er det mig(Dorte) der sammen med vores datter Anna driver Thukela.